Topplinje
Mylinglogo
Detta är konst

Besvärjelsekonstruktören

Bild

Besvärjelse & Ritualkonstruktören samt Konstruktören för Magiska Föremål

Detta Excelark räknar automatiskt ut alla svårigheter utifrån alla de möjliga modifikationer som finns med i "Mystik & Magi". Den presenterar besvärjelsen/ritualen både som Designdata och den presentationsstandard som används i Eon-regelboken och "Mystik & Magi".

Innehåller de 85 nya effekter som finns i Effektsamlingen på denna hemsida. Dessutom kan man använda sina egna effekter i konstruktören genom en inmatningsfunktion.

Kan hantera multipla transformationer mellan olika Aspekter (tex. från Hydrotropi till Pyrotropi vidare till Termotropi).

Konstruktören för Magiska Föremål är sammankopplad med Besvärjelse & Ritualkonstruktören för att man snabbt ska kunna överföra en besvärjelse till ett magiskt föremål.

Ladda ned

Besvärjelsekonstruktören 3.21+

Räknar automatiskt ut alla svårigheter utifrån alla de möjliga modifikationer som finns med i "Mystik & Magi". Den presenterar besvärjelsen både som Designdata och den presentationsstandard som används i Eon-regelboken och "Mystik & Magi".

Innehåller de 85 nya effekter som finns i Effektsamlingen på denna hemsida. Dessutom kan man använda sina egna effekter i konstruktören genom en inmatningsfunktion.

Saknar multipla transformationer mellan olika Aspekter (tex. från Hydrotropi till Pyrotropi vidare till Termotropi).

Ladda ned

Bild

Besvärjelsekonstruktören Version 3.21+ - 050220

  • Mindre buggfix. Effektbeskrivningen fungerade ej för alla effekter, men är nu åtgärdad.

Besvärjelse & Ritualkonstruktören Version 5.0b+ och Besvärjelsekonstruktören 3.2+ - 031009

  • 85 nya inofficiella effekter inlagda i programmen.

Version 5.0b - 030822

  • Ett antal mindre buggar åtgärdade. *Tackar Erik Winroth för att ha letat upp dem åt mig... ;)*

Version 5.0 - 030701

  • Ritualkonstruktören tar nu även hand om beräkningarna av besvärjelser, vilket ger större frihet och fler möjligheter för besvärjelseskapandet. Den gamla Besvärjelsekonstruktören 3.2 finns nu som enskilt program, då det är mer lättarbetat vid konstruktion av enklare besvärjelser.

Version 4.4 - 030630

  • Konstruktören för Magiska Föremål förbättrad och dessutom integrerad med Besvärjelse-konstruktören.

Version 4.3b - 030606

  • Beräkningsmiss i Magnitudräknaren för Ritualkonstruktören åtgärdad. Nu räknas även filamenten för minskningen av effekternas svårigheter in, vilket de inte gjorde innan.
Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: