Topplinje
Mylinglogo
Detta är konst

Zadriths Tärningssimulator v1.0

Bild

Ett mycket enkelt lite program för att bland annat simulera obegränsade tärningsslag. Programmet kan slå mellan en och nio obegränsade tärningar samt 1T3, 1T10 och 1T100. Programmet håller också reda på om det finns chans till perfekt slag eller risk för fummel.

Om man slår Ob1T6 skriver programmet "EV.Perfekt" om det första och i så fall enda slaget resulterade i en etta, tvåa eller trea. Det samma gäller om slaget gjordes med mer än en obegränsad tärning och det första slaget resulterade i ettor för alla utom högst en tärning. För att ta reda på om det finns någon risk för fummel talar programmet alltid om hur många sexor som slogs i första slaget och om detta antal är två eller högre så skriver programmet även "Ev.Fummel".

Programmet är ursprungligen konstruerat för mitt eget rollspelssystem Omnimodus så om det skall användas för EON måste man först välja det längst ner i programfönstret.

Zadriths Tärningssimulator är © Tomas Brattström

Ladda ned

Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: