Mylinglogo

Medarbetare och frilansare sökes!

Vi söker alltid kontakt med nya skickliga och pålitliga personer som kan frilansa eller bara hjälpa oss. Tveka inte att höra av dig om du passar in på den beskrivningen!

Se undersidorna för information om exakt vad vi söker för tillfället.

Permanenta medarbetare

För att avlasta MylingSpels innersta kärna lite och se till att de får mer tid att faktiskt skapa nya produkter behöver vi en del hjälp. Vi söker därför efter en eller flera medarbetare och assistenter på mer eller mindre permanent basis.

Som medarbetare får du ta del av betatexter och spel, har tillgång till PDF-versioner av vårt sortiment, samt kommer att få varenda produkt som vi ger ut i gåva.

Känner du att du passar in på beskrivningen av nedanstående uppgifter, är pålitlig, och brinner för våra spel eller för roll- och brädspel rent generellt, så tveka inte att kontakta oss!

  • Illustratör: För tillfället har MylingSpel en mångsidig illustratör inom företaget. Hon hinner dock inte på långa vägar med allt som skulle behövas. Vi söker därmed med ljus och lykta efter en mångsidig, social och pålitlig illustratör som klarar av att måla till främst En Garde! III/Pirater! samt Skuggornas mästare. Panikjobb till diverse artiklar och andra spel lär också dyka upp efter hand.
  • (Plats eventuellt upptagen) Samordnare, kommunikatör och säljare: Vi har ett stort problem. Vi har aldrig haft någon i MylingSpel med tid, lust och talang nog att kunna agera kommunikatör för oss och våra produkter, både internt och externt. Vi söker därmed någon som kan hjälpa oss sköta en del sådant, någon som är en hejare på sociala medier, inte har problem att ringa upp folk, lätt kan sätta sig in i olika nyhets- och bloggsystem och som gärna hänger på forum.

Frilansare

Är du skicklig skribent eller illustratör och vill hjälpa ett litet indieföretag utveckla spel? Då har du kommit rätt!

Passar dina färdigheter in på det vi söker nedan, tveka inte att kontakta oss. När du gör detta behöver du presentera dig samt antingen skicka över arbetsprover eller skapa något åt oss som arbetsprov. Har du önskemål om vad du helst vill arbeta med (en speciell produkt, ett visst spel, eller dylikt) bör du ange även detta.

Vi förväntar oss dessutom vissa saker av en frilansare. Viktigast är pålitlighet och en vilja att kommunicera. Ärlighet är också viktigt. Det är med andra ord mycket bättre att säga att man mår dåligt och har svårt att hålla en deadline än att ljuga och säga att något är klart trots att så inte är fallet. Det är också viktigt att du kan ta åt dig av instruktioner och inte tar åt dig personligen av kritik.

  • 3D-modellerare till Privateers! och Pirater!: Vi söker flera skickliga 3D-modellerare för att skapa små skeppsfigurer, piratfigurer, monster och platser, främst för användning i brädspelet Privateers!. Figurerna ska vara i STL-format och passa in under perioden 1670 till 1730. Skeppsfigurer kommer främst att göras efter ritning, medan du får lite friare händer när det gäller annat.
  • Illustratör till Pirater! och En Garde! III: Vi söker flera skickliga illustratörer till En Garde! III och Pirater!. Du ska kunna måla realistisk och gärna med mycket ljus och skuggor. Du får inte ha problem med blod, naket, lidande och våld och måste kunna måla scener och händelser - inte bara poser. Alla bilder du skapar måste ha bakgrund och de flesta ska vara i färg. Du mpste kunna göra egna efterforskningar och måla mer eller mindre historiskt korrekt för mode och arkitektur för åren 1650-1750.
  • Illustratör till Privateers!: Vi söker ett par illustratörer som kan måla främst mindre färgbilder i realistisk stil. Det är en fördel om du är bra på speed painting, människor, skepp, porträtt, enstaka föremål, tropikerna, pirater och/eller havsmiljöer.
  • Författare till Skuggornas mästare: Vi söker någon som är intresserad av att hjälpa till med att skriva enskilda avsnitt till planerade böcker. För tillfället är det främst organisationer till Skuggornas sällskap som vi behöver lite hjälp med. Skulle du dock vilja skriva en bok om kalla kriget får du väldigt gärna göra det istället.
  • Författare till Pirater! och En Garde! III: Vi behöver någon som kan hjälpa till att skriva äventyr och/eller mindre texter till dessa historiska spel med övernaturliga inslag, eller som kan redigera och fylla ut texter som behöver fixas till för att kunna publiceras. Du måste kunna forska på historiska ämnen och kunna göra sådan information till något spännande och användbart i rollspelssammanhang.
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: