Topplinje
Mylinglogo
Detta är konst

Besvärjelser & ritualer

Dessa besvärjelser är skapade i besvärjelsekonstruktören som finns att ladda ner på denna hemsida.

BildBild
Den Stympade Trasdockans Besvärjelse [4]
Även känd som: -
Färdigheter: Alstra Psykotropi (Ob4T6), Transformering (Ob4T6), Besvärjelse (Ob4T6)
Tidsåtgång: Två rundor
Räckvidd: 150 meter
Varaktighet: Momentan
Besvärjelsen ger offret Ob3T6 extra i blödningstakt. Kräver att magikern har en del av offret i sin ägo.
Den stympade trasdockans besvärjelse: Alstra fyra Psykotropiska filament (Ob4T6). Transformering av tre Psykotropiska filament till Nekrotropi utan förlust (Ob4T6). Väva effekten 'Blödning' förstärkt till tre filament med fyra räckviddsökningar med ett extra filament för att sänka svårighetsgrad (Ob4T6). Kräver sympatetiskt band (Del av offret).
BildBild
Jägarens Starka Arm [4]
Även känd som: Den magiska armborstspännaren
Färdigheter: Alstra Ataxatropi (Ob4T6), Besvärjelse (Ob4T6)
Tidsåtgång: En runda
Räckvidd: Beröring
Varaktighet: 1 minut (Temporär)
Specialiserad för att ladda armborst upp till 4kg tunga, som lätt armborst och Krell-Spaz. Om armborstet är oladdat spänner det sig automatiskt. Skäktan får man lägga dit själv. Varar under en minut.
Jägarens Starka Arm: Alstra fyra Ataxatropiska filament (Ob4T6). Väva effekten 'Animera föremål' förstärkt till fyra filament (Ob4T6).
BildBild
Salamanderns Gåva [3]
Även känd som: En het surpris
Färdigheter: Alstra Pyrotropi (Ob3T6), Transformering (Ob3T6), Besvärjelse (Ob3T6), Besvärjelse (Ob1T6)
Tidsåtgång: Två rundor
Räckvidd: Beröring
Varaktighet: 1 minut (Temporär)
Med denna besvärjelse kan man aptera till exempel en sten med effekten eld, som sedan utbryter efter 1 runda med Ob2T6 Trauma och Ob1T6 Smärta i skada inom en radie av 1 meter. Antändningsvärdet är 4 och branden varar i en minut. Stenen kan förslagsvis kastas mot fiender innan den "briserar".
Salamanderns Gåva: Alstra tre Pyrotropiska filament (Ob3T6). Transformering av ett Pyrotropiskt filament till Kronotropi utan förlust (Ob3T6). Väva effekten 'Eld' förstärkt till två filament med ett areaeffekttillägg (Ob3T6). Väva effekten 'Fördröjning' (Ob1T6).
BildBild
Sanguis ljusa mantel [4]
Även känd som: Besvärjelsen för total osynlighet
Färdigheter: Alstra Fototropi (Ob4T6), Besvärjelse (Ob4T6)
Tidsåtgång: En runda
Räckvidd: Personlig
Varaktighet: 1 minut (Temporär)
Denna besvärjelse gör användaren mycket svår att förnimma. Det ända man ser är som ljusa dimslöjor som rör sig, och om användaren står helt stilla är han eller hon nästan omöjlig att upptäcka. Den är designad för att gå snabb, så att besvärjaren blixtsnabb kan göra sig osynlig vid fara. Regelmässigt måste man lyckas med ett svårt (Ob4T6) slag mot SYN för att lägga märke till den 'osynlige' - spelledaren kan även bedömma att detta slag blir svårare om besvärjaren är absolut stilla.
Sanguis ljusa mantel: Alstra fyra fototropiska filament (Ob4T6). Väva effekten 'Osynlighet' förstärkt till fyra filament (Ob4T6).
Bild
Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: