Mylinglogo

Rollformulärshäfte

Bild

Rollformulärshäftet är ett utmärkt tillbehör för dem som vill ha något extra för sina rollpersoner.

Användning

Rollformulärshäftet kan användas på ett par olika sätt. Först och främst kan det användas som det är, och fungerar då som en privat samling med formulär. Det är helt enkelt något som en spelare lätt kan hålla reda på sina rollpersoner i. Naturligtvis kan även spelledaren använda ett häfte för alla viktiga spelledarpersoner till sin kampanj.

Andra sättet går ut på att lossa på häftklamren och sedan klippa isär varje rollformulär, alternativt använda ett helt ark med två rollformulär per person.

Innehåll

I häftet finns 20 rollformulär i färg, alla samlade bakom ett blankt stilrent omslag.

För att använda denna bok behöver du En Garde! III eller Pirater!.

Häftet

Häftet har 40 sidor i färg. Formatet är US Letter.

Övrig information

Självklart finns rollformulären även gratis att ladda hem för dem som vill skriva ut själv. Till skillnad mot formulären i häftet är de nedladdningsbara anpassade för svenska skrivare. Formatet är med andra ord A4. Det är dessutom möjligt att ladda ned dels originalversionen i färg och dels en svartvit version anpassad för att dra så lite bläck som möjligt.

Ladda ned

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: