Mylinglogo

Skuggstaten

Bild

En februarimorgon 2050 förvandlades Mellanöstern till en radioaktiv zon. FN-länderna visade sig maktlösa och käbblade internt. Istället bildades en allians mellan Kina, Ryssland och Storbritannien som satte ihop en grupp av vitt skilda personligheter men med ett gemensamt mål: att ta reda på vilka som låg bakom terrordådet och att stoppa dem en gång för alla. Det var nu som de ikoniska hjältarna skapades. Är du redo att bli en av dem?

Följ med på ett äventyr som utspelar sig mellan händelserna i Bortom: Lögnens slöja och Leviathan. Skuggstaten skildrar undersökning av en fiende som sysslar med global terrorism som förändrar världen. Berättelsen gör nedslag vid tre olika tillfällen under ett år då karaktärerna jagar en hänsynslös fiende.

Innehåll

Boken innehåller följande:

  • En storslagen berättelse i tre akter som utspelar sig i tiden mellan Bortom: Lögnens slöja och Leviathan.
  • Två interludium som är fyllda av berättelsefrön som berättaren kan använda för att utveckla berättelsen ytterligare.
  • Riktlinjer över hur boken kan användas tillsammans med Bortom: Lögnens slöja.
  • Förslag på hur man konverterar karaktärer från Bortom: Lögnens slöja till Leviathan.

För att använda denna bok behöver du Leviathan eller Bortom: Lögnens slöja.

Boken

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är svartvit (bortsett från två färgbilder) och ligger på 152 sidor. Boken är digitaltryckt.

Övrigt

En komprimerad version av Skuggstatens första akt spelades på GothCon XXXVII. Det skedde 2013, året innan Leviathan officiellt släpptes. Tanken var introducera det nya rollspelet till vana Bortom-spelare och flitiga konventsbesökare, vilket även är tanken med boken.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: