Mylinglogo

Villovägar

Bild

”Villovägar var asbra!”
- Mikael Bergström, författare till Rotsystem & More than Human.

Villovägar är en berättelse som handlar om en skeppsbesättning som tvingas ta sig an olika uppdrag för att överleva den hårda vardagen i Leviathan.

Innehåll

Produkten innehåller följande:

  • Två grupper av färdigskapade karaktärer. Den ena gruppen är ett par idealistisk calviniter, medan den andra arbetar för megakorporationen Capshaw Commonwealth Securities. Båda grupperna kommer med inbyggt relationsdrama och kan användas även i egna berättelser. Villovägar kan dock spelas med egna karaktärer.
  • En berättelse där den röda tråden vävs in bland mindre uppdrag. Den framstående forskaren Verochka Romanova från Alpha Pharmaceuticals är i fara. Hennes skepp har attackerats och karaktärerna blir hennes enda hopp till räddning.
  • Sex vitt skilda uppdrag som karaktärerna kan ta sig an i frivillig ordning. Det rör sig om allt ifrån ett konfidentiellt uppdrag åt Scriptura till sökande efter sjöodjur vid Lauderspassagen. Dessa uppdrag kan även användas i pågående berättelser.

För att använda denna bok behöver du Leviathan.

Boken

Villovägar existerar enbart som PDF och ligger på 72 sidor.

Övrig Information

Villovägar arrangerades på GothCon under år 2015.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: