Mylinglogo

Under ytan: Volym I

Bild

Under Ytan: Volym I är en bok till rollspelet Leviathan som samlar scenariona Bathofobi och Fångar i djupet. Dessa scenarion kan läggas in i en pågående berättelse eller spelas helt fristående. I både berättelserna hamnar karaktärerna på platser där de är isolerade och utlämnande nere i havet. Kan karaktärerna vända oddsen till sin favör?

Bathofobi: Karaktärerna får en inbjudan till en lyxsemester och planerar att slappna av under en färd ned i djuphavsgrav, men allt blir inte som de tänkt sig. Ett mordfall sker ombord batyskafen de reser med. Frågan är nu vem som är mördaren?

Fångar i djupet: Karaktärerna besöker en av Capshaw Commonwealth Securities fabriker för att få en insyn hur de tillverkar skepp då tornet utsätts för ett sabotage. Karaktärerna tvingas ta reda på vem som ligger bakom dådet och rädda sina egna liv innan det är för sent

Innehåll

Produkten innehåller följande:

  • Två scenarion som kan användas i pågående berättelser eller spelas helt fristående.
  • Beskrivning av hur batyskafer, speciella djuphavsfordon, kan se ut.
  • Inblick i vardagsmiljöer hos rika såväl som fattiga medborgare.

För att använda denna bok behöver du Leviathan.

Boken

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är svartvit (bortsett från tre färgbilder) och ligger på 62 sidor. Boken är digitaltryckt.

Övrigt

Berättelserna som inkluderas i boken är båda konventsscenarion som har arrangerats på GothCon. Under 2014 arrangerades Bathofobi och 2016 var det Fångar i djupets tid.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: