Topplinje
Mylinglogo

Hemsida uppdaterad

En del ändringar har skett de senaste veckorna, förhoppningsvis till det bättre.

Den största uppdateringen ligger under produktsidorna. Dels finns nu produktinformation om alla varor vi säljer i vår butik och informationen om de flesta varor har uppdaterats, och dels går det nu att handla direkt via produktsidorna och inte enbart via butiken. De nya produkterna är de vi köpte upp av Mindless Gaming och nu säljer till reducerat pris. Kom gärna och fynda.

En annan relativt stor uppdatering är hur navigeringen under Svenska rollspel fungerar. Istället för en enormt lång vänstermeny döljs nu istället undersidorna tilla man klickar på varje avdelnings huvudsida. Som en bonus har material till Kult lagts in under Materialbanken.

Forumet har anpassats lite för att göra det lättare för rollspelare i allmänhet att känna sig välkomna och kunna diskutera andra spel än våra.

Slutligen har vissa mindre uppdateringar gjorts. Information om vår nya samarbetspartner, Mattias, har lagts in lite överallt. Ett enkelt spamskydd för kommentarsfunktionen har lagts in för de som inte är inloggade på forumet. Externt har fått fler länkade sidor. Facebooksidan har fått en genomgång av länkade RSS-feeds. Och en del till smått och gott.

2011-02-03 - Läst 3196 gånger

Bild

Kommentera sidan

Du måste vara inloggad på vårt forum för att kunna posta en kommentar.