Topplinje
Mylinglogo

GothCon och sånt

Nu (22-24 april) är det snart GothCon igen, och vi tänkte dra oss dit för första gången. På grund av bristande erfarenhet och allmän tidsbrist blev det inget En Garde! III-arrangemang, men vi har i alla fall en butik och ett Bortom-arrangemang.

Robert Jonsson och John A. Jonsson arrangerar i år Anakronismer till Bortom. Båda är klädda i Bortom-t-shirts och bör därmed vara relativt enkla att känna igen. För mer information om arrangemanget, se Bortombloggen och GothCons hemsida.

Vi har arbetat rejält för att få ut så många nya produkter som möjligt inför GothCon, och dessa har i de flesta fall premiär på konventet. Bland annat Lancea Longini och Barnarov kommer att visas upp och säljas där för första gången. Det kommer även att bli konventspremiär för Bortom: Visioner och fantasier samt spelledarskärmen till En Garde! III.

Är inte det nog säljer vi även alla våra andra produkter, inklusive de som vi köpte billigt från Mindless Gaming. Det är rea på En Garde! 2 samt Bortom: Lögnens slöja. Allt annat säljs dessutom till konventspriser.

De första som köper regelboken till En Garde! III får en gratis skiva med gratisprodukter samt spelet i digital form. Skivan kan även köpas separat, men kommer då naturligtvis att kosta lite.

På tal om försäljning så tar vi främst emot kontanter. Den som vill och har lite tid på sig kan dock betala med PayPal eller med kort via PayPal. Tänk dock på att PayPal tar ut en avgift på 3% av köpesumman.

I butiken kommer främst Tina Engström och Jörgen Åkerklint att sitta. Var inte rädda för att komma och prata eller titta i produkterna.

2011-04-06 - Läst 3085 gånger

Bild

Kommentera sidan

Du måste vara inloggad på vårt forum för att kunna posta en kommentar.