Mylinglogo

Ny Myling

I och med att Mattias Westergren har valt att hjälpa tre av oss med illustrationer till kommande produkter är han nu officiellt en del av MylingSpel. Ni kommmer att få se hans verk i bland annat Skuggor över Europa, Metropolis och Starchallenge. Som tack för sina tjänster får han därmed lika mycket att säga till om som vilken samarbetspartner som helst.

Mattias är en skicklig illustratör och håller även på med andra kreativa konstformer som teater, skulptur med mera. Den som är snäll och vill ha tips och råd om sådant kan i många fall vända sig till honom.

Läs gärna mer om honom på sidan Om MylingSpel. Han har även en egen blogg samt ett galleri som han säkert uppskattar om ni tittar in på med jämna mellanrum.

2011-01-24 - Läst 7172 gånger

Bild

Kommentarer

Asynja (2011-05-13 08:33:58)

På grund av ändrade arbetsförhållanden och privata orsaker har Mattias valt att lämna oss tidigare än vi hade hoppats. Vi tackar för det arbeta han har presterat för oss och önskar honom lycka till i framtiden.

Gst (2011-01-24 15:05:20)

Nu rodnar jag! ;p Tack, tack!

//M.A.W

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: