Mylinglogo

Privateers! på Kickstarter

Bild

Efter tre års arbete börjar det nu närma sig. Brädspelet Privateers! ska finansieras via Kickstarter. Vi har valt att göra detta främst på grund av kostnaderna runt ett sådant här jätteprojekt. Det kostar hundratusentals kronor att trycka och producera bilder och lika mycket att frakta produkten. Och eftersom MylingSpel är ett litet företag och ägarna inte har någon privat förmögenhet måste det bli crowdfunding som gäller.

Tanken är i varje fall att kampanjen ska starta 23 oktober och hålla på till 2 december. Vi har redan nu börjat förbereda projektsidan och producera grafik och video som behövs. Gå gärna och ta en titt på sidan som den ser ut nu (https://www.kickstarter.com/projects/myling/193417996?token=9983d496). Och kom gärna med synpunkter och önskemål. Vi blir även hemskt glada av att sidan och informationen sprids så mycket som möjligt.

Som en del av förberedelsera har även en PDF-folder skapats, med en del av informationen på Kickstartersidan. Ladda gärna ner, läs och skicka vidare (https://www.mylingspel.se/files/privateers_folder_se.pdf).

En förhandstitt utan grafik och video kan hittas här: www.kickstarter.com
MylingSpels engelska facebooksida: www.facebook.com/mylinggames
Twitterkonto främst för Privateers!: @MylingGames
Privateers! på BoardGameGeek: boardgamegeek.com
Informationsfolder (sprid gärna): https://www.mylingspel.se/files/privateers_folder_se.pdf

Hemsida och mer information är på gång innan allt sätter igång.

2014-10-03 - Läst 5816 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: