Mylinglogo

MylingSpel på GothCon

MylingSpel kommer att befinna sig på GothCon nu i helgen, från torsdag kväll till söndag.

Butiken kommer att sättas upp i södra byggnaden sal 201. Här kommer främst rollspel att säljas till konventspris, men också en hel del småplock. En Garde! III, Pirater!, Portal, Leka med elden, Sägen, Tellus och Bortom finns till försäljning. Vi tar naturligtvis med oss tillbehören som har kommit ut till Bortom och En Garde! III, inklusive nya Noas sista drag, Skepp! och skeppskortleken.

Som en bonus kommer vi att ta med den sista lyxversion av Skepp! och en specialversion av Pirater! i box. Dessa erbjuds bara på konvent, så passa på. Detsamma gäller konventsäventyret Ad maiorem Dei gloriam som har tryckts upp i en mycket begränsad upplaga och kan köpas för 80 kronor. Den som köper äventyret får även färdiga rollpersoner, informationsblad, en Karibienkarta och ett par skepp på separata skeppsformulär.

Småprylar som vi har till försäljning inkluderar tärningar, skeppsminiatyrer i skala 1:2400, lite av Tinas konst, pennor, tärningstillbehör, med mera. Den som vill kommer även att kunna titta på en tidig digital alfaversion av kommande Skuggornas mästare. Fråga om det så visar vi gärna upp det. Vi tar även emot förköp av spelet.

Vid betalning tar vi emot kontanter, kort och PayPal-överföringar.

Som en bonus arrangerar vi brädspelet Söderhavets kapare i anslutning till butiken för de som vill testa på det. Det är ett äventyrsspel i Karibien, där spelarna tar på sig rollen av kapare för en kolonialmakt. De ska sedan bygga upp skepp och besättning samtidigt som de försöker kasta ut de andra kolonialmakterna från området. Speltiden ligger på mellan två och fyra timmar.

Prislistan som kommer att följas under konventet hittas här: Prislista

2013-03-27 - Läst 5716 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: