Mylinglogo

MylingSpel på BSK

MylingSpel kommer att finnas på plats på BSK även i år. Vår rollspelsbutik kommer att ha öppet under hela lördagen och med lite tur även andra halvan av fredagen 1 november, så passa på att besöka oss. Där kan ni handla rollspel, prata med skaparen av En Garde! III och Pirater! och diskutera allt mellan himmel och jord. Som vanligt säljes våra prylar till konventspriser.

Till försäljning finns allt som har kommit ut till En Garde! III, Pirater!, Bortom samt Sägen och ett antal andra produkter. Detta inkluderar sådant som specialtärningar, blisterpacks med skeppsminiatyrer och annat smått och gott. Dessutom har vi med oss ett par exemplar av den tryckta betan av Skuggornas mästare för försäljning till dem som även förbeställer den slutgiltiga jubileumsversionen.

I anslutning till butiken är det tänkt att drop in för testspel av en prototyp av vårt brädspel, Söderhavets kapare, ska hållas. I brädspelet tar spelarna rollen av kapare i en eller flera nationers sold. Det är uppbyggt som ett äventyr där tanken är att spelarna ska bygga upp sitt skepp, besättning och kapten. Målet är att jaga iväg alla fientliga kolonialmakter från spelplanen. Spelet går att spela både kooperativt mot spelet och i lag mot varandra.

Vi kommer dessutom att demonstrera jubileumsversionen av Skuggornas mästare i form av en lite lättare version av det äventyr som kommer att arrangeras på nästa års GothCon.

2013-10-21 - Läst 5588 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: