Mylinglogo

Förköp av Leviathan

BildDet är nu möjligt att förbeställa både Leviathan och planerade tillbehör till spelet. Leviathan har varit tillgängligt ett tag nu, men nu har som sagt även tillbehören kommit på plats i webshopen. Kom och ta en titt på produktsidan. Längs ner på sidan finns sedan en lista med produkter som kan förbeställas.

Förbeställer du spelet får du det till ett något billigare pris än annars. Dessutom får du tillgång till vår pledge manager, där du dels kan se om dina förbeställningar har skickats ut och vad du fortfarande väntar på, och dels kan få tag i det mesta av det som erbjöds under crowdfundingen av spelet. Priserna är för övrigt alltid lägre i detta system än i webshopen, som ett litet tack för att du stödjer oss med att förbeställa spelet. Å andra siden kan du enbart köpa produkter genom pledge managern fram till 1 maj. Därefter få du hålla till godo med vår vanliga webshop.

Pengarna för alla förköp som har med Leviathan att göra kommer att gå till omkostnader för spelet. Får vi in 5000 kronor kommer soundtracket att beställas från en riktig CD-tillverkare istället för att tryckas upp av oss själva, och alla som ska ha en nedladdningsbar version av soundtracket kommer även att få denna skiva.

Köp Leviathan: Webshop

2014-04-02 - Läst 8385 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: