Mylinglogo

Skeppskortlek

Nyhetsbild

Vi har lagt upp ett projekt på FundedByMe, en crowdfundingtjänst. Det handlar om en kortlek med manöverkort för skeppsstrid. Kortleken är främst menad som ett hjälpmedel till Pirater! och det kommande Skeppshäftet.

Är du intresserad av att se kortleken i tryck får du gärna hjälpa till att finansiera den och sprida budskapet till alla du känner. Som tack skickas olika presenter ut, allt beroende på hur mycket som du bidrar med. Det är fullt möjligt att skänka bara ett par tior om det är så, ända upp till flera tusen. Många av specialprylarna i tackpaketen är mer eller mindre unika och kommer inte att säljas av oss i framtiden. Vill du ha något riktigt speciellt och har råd har du med andra ord chansen nu.

Länk till projektet och mer information om kortleken finns på följande länk: http://fundedbyme.com/projects/2012/06/skeppskortlek-till-en-garde-3-och-pirater/

Skeppshäftet som det talas om är ett färghäfte på 40 sidor. Den innehåller skeppskapitlet som återfinns i Pirater!. Skillnaden är att det i Skepp finns ungefär dubbelt så många skepp, siluettbilder för alla skeppstyper, färgversioner av bilderna, regler för större sjöslag, ett helt nyskapat omslag och en ny stämningstext. Tanken är också att det ska följa med en sprängskiss av ett större skepp och ett par lösa skeppsformulär.

2012-06-03 - Läst 7077 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: