Mylinglogo

Skuggornas mästare-demo

Nyhetsbild

Vi har har lagt upp en ny temporär förhandstitt på Skuggornas mästare. Det är en nedklippt, men fullt fungerande version av spelet. Lite drygt 150 sidor har kapats på ett halvslarvigt sätt. Utseendet är därmed inte som det ska vara, så ta det med en nypa salt.

På tal om utseendet så saknas en hel del bilder fortfarande, plus att många har klippts bort från förhandstitten. Vet någon om någon som vill hälpa till med bilder är det förresten bara att skrika, men tänk på att det är ett nollbudgetprojekt och att enda belöningen är MylingSpelsprodukter (främst spelet och tillbehör, och mängden beror på hur mycket hjälp vi får). Spelet är inte heller helt korrekturläst än och innehåller en del fel.

Filen kommer att finnas tillgänglig i ett par veckor, troligen. Sedan kommer den att tas bort igen.

Spelet kan fortfarande förhandsbeställas här: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=282

Förhandstitten kan tas hem här: https://www.mylingspel.se/te/sm2-prev2.pdf

Framtidsplaner

Vi kan också passa på och nämna lite om vad som kommer att ske i framtiden med spelet.

Första supplementet till spelet blir troligen Skuggornas Väsen, helt enkelt en monsterbok till spelet. I slutet kommer det antagligen att finnas ett kortare äventyr eller skelettet av en kampanj.

I den fulla versionen av regelboken finns just nu två exempel på varje typ av organisation beskrivna. På grund av platsbrist har inte resten fått plats och kommer därför tt läggas i den kommande boken Skuggornas sällskap. Här kommer allt från CIA och MI6 till Hell's Angels, Tempelherreordern, trollen, olika utomjordingar och Leopard Society. Även här finns chansen att boken avslutas med ett kort äventyr.

En annan sak som inte har fått plats är detaljerade fordonsregler. Även dessa kommer troligen i en egen bok, Skuggornas färdmedel.

Slutligen har vi dessutom fått manuset till äventyret En dag som alla andra av Daniel Olsson. Detta äventyr kommer troligen att dyka upp i en egen bok.

När det gäller själva regelboken finns chansen att spelet kommer att tryckas med offsetteknik trots allt. Detta bara för att Tina vill det och är beredd att i värsta fall ta av sina små besparingar bara för att få en bok med hårdpärm.

Länkar

MylingSpels hemsida: https://www.mylingspel.se

Spelets produktsida: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=282

Tinas twitterkonto med uppdateringar om projektet: https://twitter.com/MylingSpel

MylingSpels facebooksida: https://www.facebook.com/mylingspel

Titta gärna på crowdfundingen för SciFi-spelet Leviathan som vi kör just nu: http://t.co/zr2WpmQL63

Övrigt

Vi blir väldigt glada över återkoppling. Har du något att säga om spelet, även om det bara är glada tillrop, så kommer vi att uppskatta det. Glöm inte heller att påminna vänner och fiender om att det fortfarande går att förbeställa spelet, direkt från oss.

2013-10-27 - Läst 6194 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: