Mylinglogo

Nya heta produkter nu släppta!

Nyhetsbild

Efter vår lilla GothCon-semester är vi tillbaka! På GothCon släppte vi rollspelet Starchallenge och äventyrskampanjen Skuggstaten till Leviathan (och Bortom). Tyvärr var trycket inte så bra som vi ville ha det så vi har väntat på en ny last med böcker. Nu har vi fått den och du kan hitta både Starchallenge och Skuggstaten i vår butik. Den går även att köpa hos våra återförsäljare. Finns den inte i din lokala spelbutik så be dem att beställa in den åt dig.

Utöver det har vi uppdaterat butiken ytterligare. Skuggornas väsen går nu att köpa, liksom en PDF-version av rollspelet Förbannad och Skuggornas gömmor till rollspelet Skuggornas mästare. Den sistnämnda går dock fortfarande bara att köpa i fysiskt format på konvent.

Slutligen kan ni även förhandsköpa det urbana fantasyrollspelet Legend. Rollspelet crowdfundades under förra året och håller just nu på att slutföras. Förhandsköpet är billigare än vad rollspelet kommer att vara då det släpps, så passa på att fynda nu! Vår förhoppning är dessutom att få in fler illustrationer i rollspelet med hjälp av pengarna vi får in från förhandsköpen.

2015-05-03 - Läst 4597 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: