Mylinglogo

Konstprojekt

Tina har kört igång ett crowdfundingprojekt för att försöka få in pengar till illustratörer till sina spelprodukter. Omkostnaderna för spelen som hon utvecklar för MylingSpels räkning får hon stå för själv, vilket också är anledningen till att saker ofta tar längre tid än nödvändigt att få färdigt. Hon har nämligen tyvärr inte några större tillgångar att lägga på sådant som illustratörer, i och med att Tina är förtidspensionerad och får en mycket liten sjukersättning. Lösningen är att försöka få in lite som öronmärks till just spelutveckling.

Crowdfundingprojektet ifråga är som sagt ett försök att få hjälp att utveckla bland annat En Garde! III, men även det kommande Skuggornas mästare och andra produkter som eventuella pengar kan räcka till. I utbyte mot finansiering ges en av Tinas målningar i posterform eller som tavla på canvas.

Vill du ge bort en tavka till jul är detta med andra ord ett perfekt tillfälle. Du kan skaffa en bra present samtidigt som du stödjer en fattig spelutvecklare och den svenska spelmarknaden. I och med att huvuddelen av pengarna som kommer in kommer att gå till fattiga amatörkonstnärer stödjer du även en eller flera sådana personer att utvecklas och få en chans att visa vad de kan.

Konst som du som stödjer porjektet har att välja bland finns här: http://asynja.deviantart.com/gallery/

Information om projektet och hur man stödjer det finns här: http://fundedbyme.com/projects/2012/11/hjalp-tina-finansiera-amatorkonstnarer/

2012-11-27 - Läst 5812 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: