Mylinglogo

Skuggornas mästare-kampanjen

Vi behöver fortfarande få in pengar för att kunna avlasta Tina lite och få ut planerade produkter snabbare. Når vi 2500 euro innan måndag kommer vi att klara oss bra och kunna hyra in extra hjälp. Annars blir allt av, men inte lika snabbt eller smärtfritt (bokstavligt talat i Tinas fall). Vi ligger för närvarande på 1442 euro och kampanjen är över 3 mars.

Titta en morot

Når vi 2500 kommer dessutom det första hemliga bonusmålet att låsas upp. Och som en morot kan vi säga redan nu ett det kommer att handla om ett litet kartpaket som anger var hemliga baser, speciella platser, ruiner, portaler till andra världar och dylikt finns. Alla som har lagt minst 35 euro får kartpaketet gratis. De som har köpt PDF-samlingar får paketet som PDF. medan de som har köpt fysiska produkter får det i fysisk form.

Du får

Den som inte har Skuggornas mästare kan du skaffa det till något rabatterat pris på crowdfundingsidan. Och den som har spelet kan stödja det och oss genom att köpa de perks som ger de olika supplementen! Den som redan har allt av intresse till Skuggornas mästare kan till och med köpa kompletta spelpaket till bra pris. Ta den sista chansen att skaffa Leviathan-paket till förbeställningspris innan spelet kommer ut. Eller köp Starchallenge eller det prisbelönta En Garde! III med några extra ovanliga samlarprodukter. Den som mot all förmodan inte är intresserad av rollspel kan ändå hjälpa oss genom att skaffa merchandise eller bara lämna ett bidrag.

Har du redan lagt allt du kan och vill får du gärna sprida ordet innan det är för sent (ett enkelt verktyg finns här: https://www.mylingspel.se/te/). Ta annars en titt på allt annat som kan fås genom kampanjen: http://igg.me/at/sm25/

Alternativa betalningsmetoder

Den som inte vill använda PayPal eller kort på nätet kan bidra genom bankgiro eller faktura med förfallodatum 28 mars. Hur dett går till anges under "Instruktioner" på crowdfundingsidan.

Bilder på det du har chansen att skaffa

Bild

Bild

Bild

Bild

PS. Kom ihåg att det är möjligt att betala genom bankgiro eller via faktura. Det senare är perfekt för den som inte har råd just nu, men kan bidra vid nästa löning.

PPS. Tre dagar kvar! Passa på att ta del av alla erbjudanden, rabatter och specialprodukter som blir svåra att få tag i senare innan det är för sent!

2014-02-28 - Läst 6081 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: