Mylinglogo

Material till olika spel sökes

Det var länge sedan som vi lade upp något nytt i vår materialbank. Därför efterlyser vi nu nytt material. Den som har något att dela med sig av får därmed gärna skicka det till oss, så lägger vi upp det för gratis nedladdning.

Vi tar emot i stort sett allt till vilket svenskt rollspel som helst, så länge som det är förståeligt och bra presenterat. Vi lägger gärna upp allt från spelledarpersoner och rollformulär till konventsscenarier och egna program för gratis nedladdning. Vi föredrar PDF:er framför worddokument.

Var inte rädda för att skicka in gamla eller nya alster till oss. Det kvittar om spelet som materialet är till inte längre finns i tryck. Vill ni att det ska presenteras på något specifikt sätt på sidan får ni även skicka med instruktioner.

Gratismaterial skickas till: info@mylingspel.se

OBS. Material som vi får in kommer endast att läggas upp för gratis nedladdning. Vi kommer inte att använda det själva på något vis om ni inte själva uttryckligen ber om det.

2012-05-10 - Läst 6099 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: