Mylinglogo

Vinnare i vår hattävling

Nyhetsbild

Under GohCon hade vi en liten tävling för de som ville ha chansen att vinna något fint. Tanken var att de tävlande skulle konstruera en pirathatt av papper och lämna in till oss. Vinnaren skulle få 200 kronor att handla för i vår butik.

Många tittade på tävlings-instruktionerna, men en halvtimme innan sista inlämningstiden hade ännu ingen kommit med något tävlingsbidrag. Som tur är fick vi in en hatt en stund innan tiden var slut. Att det dessutom var ett helt otroligt bidrag gjorde bara saken bättre. Ett tips till nästa gång är att inte vara rädd för att delta. Det är ofta färre än vad man tror som deltar.

Mycket riktigt vann i varje fall hon som kom med hatten, och det var dessutom mycket välförtjänt. Hatten kommer troligen att användas som måttstock till kommande hattävlingar.

Vinnaren blev Mi Stenberg Svensson (på bild) med sin Barbossahatt med ögonbindel. I och med att hon inte hittade någon tidning att använda som byggmaterial fick hon klippa i en GothConfolder. Bristen på tejp löste hon genom att använda nål och tråd.

Ett stort grattis till Mi, som valde ett exemplar av vårt nya rollspel Pirater! som sin vinst.

2012-04-09 - Läst 6539 gånger

Bild

Kommentarer

Pompemon (2012-04-09 21:52:00)

Hahaha! Helvete vad bra!

mamma (2012-04-09 12:00:44)

Snygg hatt.

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: