Mylinglogo

Leviathan i beta

Nyhetsbild

Efter ett intensivt arbete under slutet av förra året hann Robert slutligen färdigt med det första utkastet på Leviathans regler. Senaste veckorna har gått till att sammanställa allt och göra det läsbart. Nu är allt äntligen färdigt.

Vi söker nu intresserade speltestare. Främst är det tre olika delmoment som behöver feedback: skapandet av basen, skapandet av karaktärer och den dynamiska dramaturgin. De två första kan folk ge feedback på utan att faktiskt spela spelet (utan bara skapa baser och karaktärer), medan den dynamiska dramaturgin främst behöver användas praktiskt. Själva dokumentet ligger på cirka 60 sidor i Garamond storlek 12.

Är du intresserad av att speltesta Leviathan, i någon form, kontakta Robert Jonsson på robert.jonsson (at) mylingspel.se eller på vårt forum. För de som faktiskt tar sig tid att spela Leviathan och kommer med konstruktiv kritik lovar vi att skrapa fram någon liten bonus då spelet väl släpps.

2012-01-08 - Läst 5395 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: