Mylinglogo

Legend Kickstarter

Nyhetsbild

Har du väntat på Legend, det svenska urban fantasy-spelet som också utspelar sig i Sverige? Då har du tur, för nu är det äntligen dags att försöka få ut spelet. David och Terje skrev det färdigt för över tre år sedan, men bilder och pengar till tryck har tyvärr fattats. För att få in vad som behövs till detta använder vi oss av Kickstarter, en så kallad crowdfundingtjänst. Där lägger man en summa pengar och får spelet som tack för besväret. Pengarna dras dock enbart om målet nås (55 000 kronor i det här fallet), annars händer inget och spelet blir inte färdigt i år heller, vilket naturligtvis vore dumt.

Lite mer information finns på spelets Produktsida. Produktvideo och världinformation och möjligheten att skaffa spelet samtidigt som du hjälper oss, finns naturligtvis på Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/355284850/legend-rollspelet

2014-10-23 - Läst 5786 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: