Mylinglogo

Illustratörer sökes!

Nyhetsbild

I och med vissa oförutsedda händelser och allmän bildbrist söker vi nu illustratörer igen. Det är främst till tre olika projekt som vi behöver illustratörer just nu. Lön i form av pengar eller produkter kan ordnas, beroende på projekt.

Starchallenge

Först och främst behöver vi illustratörer till Starchallenge. Tyvärr finns ingen ersättning att hämta till detta projekt. I gengäld fungerar det dock i vissa fall med redan tillverkade bilder med science fiction-tema - med andra ord sådant ni har liggande. Detta i och med att spelet är så pass stort och omfattande när det gäller vad och vart man kan spela att allt från rymdskepp till djungelbilder fungerar. Tänk dock på att kvaliteten bör vara ganska hög. Inlagan kommer att tryckas i svartvitt, vilket gör att både färgbilder och svartvita bilder kan användas till spelet.

Den som är intresserad av att skänka redan gjorda bilder till Starchallenge, eller vill rita originalbilder till spelet kan höra av sig antingen till info@mylingspel.se eller niklas@mylingspel.se. Läs mer om spelet här.

Leviathan

Det andra projektet som behöver bilder är Leviathan. På grund av vissa händelser kommer vi antagligen inte att kunna använda de bilder vi redan har till speler, och har därmed ett visst mått av panik just nu. Det som behövs är originalbilder i svartvitt. Miljön är framtida undervattensmiljö. Stilen är realistisk och ganska mörk, och bilderna ska vara mycket genomarbetade. I gengäld kan författaren erbjuda en del pengar i utbyte. Kravet på dig som illustratör när det gäller detta arbete är att du är snabb och pålitlig.

Är du intresserad av att göra bilder till Leviathan kan du höra av dig antingen till info@mylingspel.se eller robert.jonsson@mylingspel.se. Läs mer om spelet här.

Dårarnas ö

Det tredje projektet som vi behöver bilder till är Dårarnas ö, ett äventyrshäfte till En Garde! III. Tyvärr har vi haft ett antal illustratörer som av olika skäl inte har kunna fullfölja arbetet med häftet och behöver nu någon som är pålitlig och är bra på att följa instruktioner. I och med att häftet är en stödprodukt som inte kommer att ge någon vinst att tala om har vi inte heller möjlighet att betala något för bilderna. Det enda som en illustratör kan förvänta sig som betalning är häftet och kanske ett par andra produkter som vi har i lager för tillfället. Det som behöver är ett omslag i färg, en stor inledningsbild i färg, några porträtt och ett par inlagebilder. Stilen ska vara så lik Tina Engströms som möjligt (se hennes galleri).

Vill du ta chansen att illustrera en hel produkt själv och måla allt som behövs till Dårarnas ö kan du anmäla ditt intresse till info@mylingspel.se eller tina@mylingspel.se. Läs mer om äventyret här.

Skuggor över Europa

Slutligen tänkte vi passa på att höra om det finns någon som skulle kunna tänka sig att måla ett avancerat omslag till Skuggor över Europa. Naturligtvis vore det trevligt att få någon att göra det gratis, men ersättning kan delas ut i form av några hundra kronor. Kommer ingen att erbjuda sig att göra omslaget kommer dock Tina att göra det själv. Det skulle bara spara tid om någon annan gjorde det. Vill du ta chansen att illustrera en hel produkt själv och måla allt som behövs till Dårarnas ö kan du anmäla ditt intresse till info@mylingspel.se eller tina@mylingspel.se. Läs mer om äventyret här.

2011-09-10 - Läst 8782 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: