Mylinglogo

Sista readagarna

Nyhetsbild

Mellandagsrean pågår fram till 31 januari. Så passa på att handla till 25% rabatt och fynda rollspelspaket innan priset höjs till normala nivåer. Se Butik i menyn ovan.

Köp av SagaGames lager

MylingSpel har köpt upp största delen av SagaGames lager på grund av att SagaGames ska omorganisera verksamheten. Det som inte har köpts är Äventyr, vilket har återgått till författaren. Resten säljs nu ut till vrakpriser.

Satsning på Kickstarterpaket

MylingSpel har satsat på ett antal brädspel genom Kickstarter och kommer under året att få in ett par kompletta spelpaket med Kickstarter-exklusivt material. Det handlar om enorma paket med material för riktiga fans som missade Kickstartern eller inte hade möjlighet att skaffa spelet när det lades upp där. Just nu har vi Conan The Board Game från Monolith med tre exklusiva supplement (stora delar av paketet kommer aldrig att säljas i vanliga butiker). Vi är äntligen på väg att få in två paket med Zombicide: Black Plague efter ett halvårs problem med leveransen. Framöver kommer vi även att få in Massive Darkness och Siege of the Citadel med högvis av extramaterial.

Övrigt

Det är väl ingen som har missat att vi har givit ut Den Svarta Änkan till Action! precis i slutet av förra året? Det är ett genomarbetat och bra litet äventyr skrivet av August Undin.

Tanken är att Svart Svan till Leviathan ska bli färdigt till GothCon (eller möjligen en äventyrssamling om som backup om Svart Svan blir försenat).

En Dag som Alla Andra till Skuggornas mästare blir nästa produkt till spelet att komma ut. Tanken är att vi ska försöka satsa på att äntligen få ut det.

Soli Deo Gloria, en kampanj i fyra delar till Pirater! och En Garde! III, är i stort sett färdigskrivet. Det som saknas är sättning och kartor.

Furstarnas tid till En Garde! III och Pirater! är satt och har i stort sett allt utom äventyret Dolkarnas natt. Tyvärr försvann han som skulle konvertera äventyret till senaste regelsystemet (tror det är den tredje i ordningen), så utgivningen är satt till när vi återigen har fixat någon som kan gå igenom äventyret.

Skuggor över Europa till En Garde! III och Pirater! saknar fortfarande kartor och kapitlet om Tyskland. Vi hade en person som skulle skriva Tysklandskapitlet, men han försvann.

Privateers! har småplockats med då och då och har finslipats ännu mer. Regelsystemet och balansering är perfekt och nästan allt är skrivet. Det som fattas är figurer som kan skrivas ut med 3D-skrivare samt ett större antal småbilder och ett fåtal större bilder.

Sökes

Som vanligt söker vi efter folk som har lust att hjälpa ett litet hobbyföretag få färdigt produkter som borde ha kommit ut för länge sedan om det inte vore för att Tina Engström blir sämre och sämre kroppsligt. Det är extremt viktigt att de som vill frilansa för oss är mycket självgående och drivande och har ett enormt mått av självdisciplin. Detta för att vi inte har tid och energi att lägga på att jaga folk och för att vi har haft en hel del dåliga erfarenheter. Det är viktigt att en frilansare kan ringa oss vid frågor och för att rapportera in framsteg eller har möjlighet att hälsa på en gång i månaden. E-post fungerar ofta dåligt då vår nuvarande mailansvariga tyvärr inte kan skriva alls under långa perioder på grund av muskelproblem och nervskador. Hon glömmer dessutom ofta bort att svara på mail på grund av hjärndimma skapad av svår kronisk smärta.

Ansökningar skickas till infor@mylingspel.se (det kan dröja med svar vissa veckor, men det är fullt tillåtet att tjata på oss för att påminna). Det går också att ringa Tina på 070-3329306 efter klockan 12 om dagarna.

Vi behöver någon som kan sätta sig in i verksamheten och ta över mycket av mailhanteringen, söka folk och företag på internet, sköta telefonsamtal, och samorda vissa projekt. Personen måste vara drivande och entusiastisk och kunna ringa våra utvecklare någon gång i veckan. Lönen är icke-existerande så länge som företaget är ett hobbyprojekt (förutom ett ex av varje ny produkt och en del bonusprylar). Lyckas vi få ut Privateers! på något sätt kan vi erbjuda en del av vinsten till alla inblandade (både utvecklare och community-folk). Vi söker med andra ord en social person som behöver en hobby.

Illustratörer är något som vi alltid har behov av. Vi söker den som kan måla färgbilder i en stil som påminner om Tina Engströms eller 1700-talskonstnärers. Även här är dock lönen minimal. Det är först den som vill måla till Privateers! och Pirater! som har möjlighet att få en del av vinsten om Privateers! någonsin kan ges ut.

Skulptörer sökes till Privateers!. Vi behöver skeppsfigurer skapade efter ritning, stora monster, samt vanliga piratfigurer. Allt ska kunna skrivas ut med 3D-skrivare och se bra ut. Vi kan erbjuda en låg lön per figur eller andelar av vinsten på Privateers! om spelet kan ges ut.

Redaktör sökes för att konvertera och komplettera Dolkarnas natt samt Rysslandsmodulen till En Garde! III och Pirater!.

Skribent sökes för att fixa iordning Venedig, skriva organisationer till Skuggornas sällskap, skriva ett kortare äventyr till Skuggornas mästare, skriva Tysklandskapitlet till Skuggor över Europa och diverse småsaker. Lön betalas ut i form av produkten och några ören per ord som skrivs.

Spelare sökes

MylingSpels högkvarter i Ugglebo söker spelare. Det är Tina och Jörgen som sitter isolerade ute i skogen och verkligen behöver spela med någon för att inte förlora vettet fullständigt. Vi testspelar Pirater! och Skuggornas mästare och nya produkter till dessa. Vi testspelar även Privateers! med jämna mellanrum. Slutligen behöver vi spelare till våra stora mängder med coop-brädspel och vissa väl valda rollspel. Vi har närmare 15 hyllmeter med spel exklusive vårt lager och mycket av det behöver spelas.

Spelare måste kunna ta sig till Ugglebo utanför Kalmar och Nybro helst en gång i veckan. Vi kan inte ta oss någonstans på grund av handikapp. Som bonus har vi en galen katt, AC, stor trädgård och ytterst få grannar inom en kilometer, fika, och högvis av spel. Hund och småbarn kan ej tas med. Jörgen kan i vissa fall köra hem eller hämta spelare som inte bor för långt bort.

Kontakta oss på info@mylingspel.se.

2017-01-24 - Läst 5790 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: