Mylinglogo

MylingNytt

Det har hänt en del på hemsidan de senaste veckorna.

Senast i raden av uppdateringar är en liten vem är vem-presentation av alla mylingar. Den finns här. Är du rollspelsutvecklare utan hem kan du bli en av oss, och hamna i denna lista.

En produktsida för Väsen har lagts upp. Du kan läsa den här.

All information från Jörgens rollspelssidor har flyttats över hit och återfinns under Svenska rollspel.

I och med att vi har byggt upp ett litet lager med böcker och har fått in korrekturexemplar av alla produkter har vi uppdaterat butiken lite. Allt ser riktigt bra ut, så var inte rädd för att köpa. Vi har även lagt upp ett En Garde!-paket för försäljning, ett paket med alla En Garde! III-produkter för ett något billigare pris.

Vi har lagt upp en RSS-bank, en lista med länkar till de flesta av rollspelssveriges nyhetsfeeds. Sidan har en inbyggd nyhetsläsare. Du hittar sidan här.

Vi söker fortfarande arrangör till Stockholms spelkonvent.

Glöm inte bort deadline för En Garde! III-enkäten, vilken är satt till den siste september.

De mindre rollspelsproducenter som har försäljning via Lulu får gärna gå med i Lulugruppen Svenska rollspel. Tanken är att samla så många svenska rollspelsprodukter som möjligt på samma ställe. Än så länge ligger MylingSpels produkter, Saga samt Version Noll i gruppens butik

Slutligen ... tänk gärna på att vi gärna tar emot rollspelsmaterial av olika sort och lägger upp. Har du citat, krönikor, gratismaterial på svenska eller annat som du vill dela med dig av får du gärna skicka över det till oss.

2010-08-11 - Läst 6128 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: