Mylinglogo

REA-Dags! Black Friday och jul

Nyhetsbild

Den korta versionen

30% rea till söndag! 25% rea till 7 januari! Nya tillbehör till Numenera! Kickstarter- versionen av Massiva Darkness! Promofiguren Bruce till Zombicide: Black Plague! De sista Svenska Kulter till försäljning! Indiespelspaket! En Garde!-paket! Och mer! Besök butiken.

Den långa versionen

Vi inleder nu årets rea. 30% på allt utom Kickstarter-produkterna (vilka istället ligger på 15%) fram till och med söndag. När den här svarta helgen är över minskar kör vi på 25% (10% för Kickstarterprodukterna) fram till 7 januari. Besök butiken.

Massive Darkness och Black Plague

Vi fått in Kickstarterversionen av Massiva Darkness inklusive crossoverpaketet till Zombicide: Black Plague. Under helgen säljs paketet (inklusive i paket tillsammans med Kickstarterutgåvan av Black Plague) med 15% rabatt.

BildObservera att priset är inklusive moms plus frakt inom Sverige på båda dessa och Black Plague, kontakta oss vid köp från utlandet.

Vi har dessutom lagt till promofiguren Bruce tillsammans med en promotärning i varje Black Plague-paket vi säljer även figuren med en tärning för sig.

Vi har lagt till de Kickstarter-äventyrskampanjen plus flera officiella scenarier i tryckt form till Black Plague-paketen.

Vi har kvar ett lätt skadat ex kvar av Wulfsburg till Black Plague.

Numenera

Vi har fått in Kickstarterexklusiva kartpack samt appendix till "Into the..."-supplementen till Numenera. Dessutom har vi några exemplar kvar av Into the Deep och Into the Outside till fyndpris.

Adventure Fantasy Game

Vi har satt samman paket med Adventure Fantasy Game och de två magiböckerna till spelet.

SagaGames

Vi har ett fåtal Svenska Kulter rollspelet kvar. När de är slut är de ur tryck.

Vi har även paket med Fantasy! 3.0, Spindelkonungens Pyramid, samt Ormgudens Dal till fantastiskt pris.

Vi har Saga 2 till vrakpris.

Våra egna spel

Vi säljer ut En Garde! 3-paket (En Garde! med spelledarskärm) till vrakpris.

Även senaste årets nyheter reas nu under julen: En hertiginnas liv och lustar (med fantastiska kartor över Kensington Palace plus uppdatering av reglerna till En Garde! 3 och Pirater!), Den Svarta Änkan till Action!, Under ytan: Volym 1 till Leviathan.

Kom och fynda!

2017-11-23 - Läst 4800 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: