Mylinglogo

Myling öppnar

Nu har slår vi upp portarna för MylingSpels hemsida. Det mesta förutom huvuddelen av det löpande projektet som är Svenska rollspel finns nu på plats. Vi har till och med ett utseende.

Nu är det säkert någon som tycker att layouten är väldigt lik Mindless Gamings. Det beror på att cms-systemet som har använts på båda ställen är mitt egenhändigt tillverkade - allt i kombination med att jag är för lat för att skriva om mallarna för utseendet, särskilt när vi dessutom har brått att få upp hemsidan. I vilket fall som helst ... den som klagar får en chokladbrugd i bakhuvudet.

För den som inte vet det är MylingSpel en föredetta del av Mindless Gaming. Vi har precis delat på företaget, och vi tog En Garde! III med oss. Märk väl att vi dock fortfarande är vänner och kommer att fortsätta samarbeta med vissa saker.

Som tidigare nämnts är planerna för En Garde! III fortfarande samma. Vi har dock ingen vidare bra ekonomi. Ska boken komma i offsettryck inom rimlig tid behöver vi med andra ord få in pengar. Ni får därför väldigt gärna köpa den tryckta betaversionen av En Garde! III för att hjälpa oss få ihop till riktigt tryck. Jag försäkrar att spelet är komplett och dessutom ser snyggt ut. Målet med betatrycket är som sagt att rensa ut de sista underligheterna som ändå kan ha slunkit med av bara farten. Naturligtvis tar vi med glädje även emot donationer. =)

Vi som är Myling är Tina Engström samt Jörgen Åkerklint. Jag, Tina, är ragatan som har gjort En Garde! III, och är även nörden som har hand om www.mylingspel.se. Jörgen är min pojkvän sedan flera år. Han står bakom den gamla sidan Jörgens Rollspelssidor, med massor av godsaker till bland annat Eon. Den sidan kommer sakta men säkert att föras över hit och integreras med avdelningen Svenska rollspel.

Slutligen ... Forumet här består till viss del av Mindless Gaming-forumet. Allt som rör En Garde!, plus väl utvalda andra poster har förts över hit för att vi inte ska förlora viktig information. Det betyder också att alla som har postat i de överförda posterna även har fått sina konton kopierade från Mindless Gamings forum. Den som tycker att det suger kan dock fortfarande gå in och stänga ner sitt konto här. Det ska gå att fixa själv.

Slutligen ... titta gärna omkring här på hemsidan och forumet, köp våra produkter och var inte rädda för att dela med er av information och åsikter.

2010-07-17 - Läst 5494 gånger

Bild

Kommentarer

Gst (2010-07-22 04:11:59)

Håller med, lycka till.
Imponerad av ert arbete.
Mr Tias

Gst (2010-07-19 17:50:43)

Stort lycka till med detta!

/anon

Asynja (2010-07-17 19:42:22)

Tack =)

Gst (2010-07-17 19:31:05)

Bra jobbat, stort lycka till! Kram!

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: