Mylinglogo

En Garde! III i tryck

Nyhetsbild

En Garde! III ligger nu hos tryckeriet och förväntas komma till en butik nära dig i slutet av november. Vill du att spelet med supplement ska tas in hos en lokal handlare är det bara att säga till dem.

Det är meningen att Väsen, Hjärtefrost och Spelarhäftet ska släppas till butik samtidigt. Väsen och Hjärtefrost består av små tunna häften med ett rekommenderat pris på 88 kr. Spelarhäftet ligger på 198 kr, men kommer endast att finnas på ett fåtal ställen på grund av höga tillverkningskostnader.

En Garde! III är tryckt på tjockt Munken-papper i tvåfärg. Boken har 312 sidor, varav 4 tas upp av fyrfärgstryckta bilder målade av våra illustratörer. Den är trådbunden med tryckt hårdpärm och har två bokmärken.

En lyxvariant av regelboken kommer att tryckas upp i mycket begränsad upplaga. Lyxutgåvan är läderbunden med silvertryck och endast ett tiotal exemplar kommer att säljas i butik och av oss.

En Garde! III kommer att kosta runt 478 kr, medan lyxutgåvan är tänkt att ligga på 798 kr.

2010-10-22 - Läst 6154 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: