Mylinglogo

Legend lanserat!

Nyhetsbild

Förhandsbeställ Legend eller köp den färdiga PDF:en!

Idag och imorgon med allhelgonarabatt, endast 326kr för bok (ordinarie pris 368kr) med PDF och 68kr för enbart PDF (ordinarie pris 88kr)!

Produktsida: https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=398

Detta efterlängtade urban fantasy-spel med ett berättarfokuserat system och minimalt med regler är därmed färdigt. Nu dessutom med bonusmaterial som kampanjmiljön Gamla Haga inkluderat i regelboken, vilket inte riktigt var tanken från början!

På grund av inflation, betydligt dyrare frakt nu under pandemitider, samt en svagare krona än när spelet finansierades saknas det lite innan spelet kan gå till tryckeriet. Så hjälp gärna till att sprida nyheten eller köpa spelet, så att vi snabbt kan få ihop det som fattas!

Alternativet är att trycka en bok med mycket sämre kvalitet, och det tror vi ingen riktigt vill. Detta speciellt när det gäller ett spel som författarna har arbetat på sedan 2001.

PS. Observera att priset kommer att justeras uppåt efter tryck och lär hamna på mellan 380 och 450kr. Ett köp nu gör med andra ord att du får spelet billigare samtidigt som du bidrar till att spelet trycks i högre kvalitet. Pengarna från alla köp av spelet och huvuddelen av köp av andra produkter går direkt till tryckkassan.

2020-10-31 - Läst 3088 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: