Mylinglogo

MylingSpel ger ut Förbannad

Nyhetsbild

MylingSpel har kommit överrens med John A Jonsson om att ge ut hans nya rollspel Förbannad.

Förbannad, spelet om att vara ung, utstött och förbannad, är ett enkelt och nybörjarvänligt rollspel. Spelet handlar om unga individer som på ett eller annat sätt har ett stigmata i samhället som hinder. I denna värld lär de sig magi och slår tillbaka emot den värld som sårat dem. Magi existerar, men det är långt från alla som kan använda den.

Spelet följer en mall med mycket frihet. Spelet har ett klimax, slutet på berättelsen. Spelet har en antagonist, en fiende som finns som på ett eller annat sätt hotar spelgruppen. Utöver detta så finns en relationskarta som representerar staden karaktärerna bor i som spelarna kan flytta fritt emellan.

Förbannad är i stort sett färdigt som det ser ut nu. Mer information kommer i takt med att spelet närmar sig släpp. Titta gärna in på produktsidan (https://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=300) och spelets blogg (http://forbannadrpg.wordpress.com) så länge.

2014-10-05 - Läst 12839 gånger

Bild

Kommentarer

Asynja (2014-12-16 01:21:24)

Hehe, Tänkte inte på det när vi fick bilderna från konstruktören. Den tryckta boken har i alla fall rätt titel. =)

Guest (2014-12-05 10:38:12)

Förbanand?

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: