Mylinglogo

Nyheter i butiken

Nyhetsbild

Butiken och produktsidorna har fått sig en lätt uppdatering och nya varor. Även Produktsidornas förstasida har fått sig en uppdatering med direktlänkar till alla egna produkter.

Legend

Först och främst skickades Legend ut till alla som stödde spelet redan förra året. Och spelet finns att köpa på AlphaSpel, Dillbergs i Kalmar samt i F-bokhandeln Göteborg, förutom via vår butik både som PDF och i fysikt format. Spelet tas med till GothCon nu i påsk.

Under ytan: Volym II

Detta lilla supplement till Leviathan är i stort sett färdigt för tryck och går nu att förbeställa. PDF av boken kommer sannolikt upp till helgen eller tidigt nästa vecka och köper någon den innan dess skickas den med andra ord lite i efterhand. Själva boken innehåller en berättelse, beskrivningar av ett par intressant platser samt ett bestiarium.

Nya PDF:er

PDF har ej funnits tillgängliga för Svart Svan och Under ytan: Volym I ... tills nu!

GothCon

Det är meningen att vi ska dyka upp på GothCon i år. Vi tar med våra senaste saker samt det vanliga sortimentet. Rea på SagaGames produkter samt på En Garde! III. Får vi plats i bilen tar vi även med en liten låda med begagnade saker från privat lager för att betala för vår vistelse i Göteborg (om vi inte hittar någon som kan hjälp os med bostad).

2022-03-10 - Läst 2366 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: